Het doorschakelen naar de gebruiker

Flexibel doorschakelen garandeert dat je bedrijf optimaal bereikbaar is. Bij flexibel doorschakelen verbindt het VoIP platform de gebruiker door. Deze bepaalt zelf wanneer hij of zij bereikbaar wil zijn. Het doorverbinden kan naar het VoIP-toestel op het kantoor of een mobiel nummer, maar het kan bijvoorbeeld ook naar het VoIP-toestel thuis. Hierdoor kan men gemakkelijk thuiswerken en optimaal bereikbaar zijn. Dit houdt in dat je op elk moment van de dag in je eigen online beheerderomgeving kunt aangeven, wat er met een gesprek moet gebeuren op het moment dat er gebeld wordt naar jouw vaste telefoonnummer. Flexibel doorschakelen kan makkelijk en snel geregeld worden voor elke collega en jezelf.

Altijd bereikbaar

Bij flexibel doorschakelen is er altijd iemand aan de lijn. Als een medewerker niet te bereiken is, omdat hij of zij dat zo heeft ingesteld vanwege een belangrijk gesprek, dan schakelt het systeem automatisch door naar een collega. Hierdoor krijgen klanten altijd een medewerker aan de lijn.

Eenvoudig eindbestemmingen wijzigen

Via het VoIP platform kan worden aangegeven wanneer de medewerker bereikbaar wil zijn. Door het gebruik van de kosteloze browserextensies die wij hebben ontwikkeld voor Chrome of Firefox, kun je ook snel je telefonische beschikbaarheid beheren.

Extra eenvoudiger

Waar en wanneer je wilt kan je inloggen en alles zelf beheren. Waar je klanten op binnenkomen, welke meldingen de beller hoort, welke gesprekken er gevoerd zijn en waar de telefoon naar toe geschakeld wordt.

Vraag een demo-omgeving aan!

Gratis gebruik!

Wanneer je één telefoonnummer met één VoIP Account afneemt, betaal je maar 7 euro per maand en ben je al bereikbaar! En je kan gratis gebruik maken van het flexibel doorschakelen! Benieuwd naar de andere gratis voordelen?

Wij nemen contact op!

Nog vragen?

Zijn er na het lezen nog vragen, of kunnen wij met je meedenken over jouw situatie?

Direct gebeld worden