Netwerkapparatuur

Denk je dat je netwerk verouderd is? Of is het toch wel toereikend voor de telefonie van VoIP Telecom? Geen zorgen! Bel of maak een vrijblijvende afspraak op locatie en het wordt geïnventariseerd. Wij voeren een volledige analyse uit op locatie en bespreken samen met jou welke voordelen van toepassing zijn. Telefonie is niet zomaar telefonie. Ons product is uniek!

Implementatie

Wanneer de telefoontoestellen via ons gekocht worden, zijn de inregelkosten voor de telefoontoestellen gratis. De implementatie kan hierdoor door jou snel en eenvoudig gebeuren. Wij programmeren het in, sturen het op en jij stopt de internetkabel er in. Waar op welke plek dan ook, en je bent bereikbaar.

Meer over VoIP toestellen

Verbeteringen

Bij VoIP Telecom heb je geen moeilijke centrales of dure systemen nodig, dat is ouderwets! Ons systeem hangt in de lucht en is het meest unieke systeem ook! Dagelijks werken er mensen aan jouw systeem om het te vernieuwen en de techniek voor te blijven. Hierdoor blijf je altijd bij de tijd en kan je als bestaande klant van de meest nieuwe ontwikkelingen gratis gebruik blijven maken!

Voordelen op één rij!

Nog vragen?

Zijn er nog meer voordelen van toepassing op jouw bedrijf? Zijn er na het lezen nog vragen, of kunnen wij met je meedenken over jouw situatie?