VoIP Telecom App

Bellen met je eigen zakelijke nummer vanaf een smartphone

De VoIP Telecom App geeft jou de mogelijkheid om uit te bellen met je zakelijke nummer via je mobiele telefoon. Deze VoIP App is voor Android en iOs beschikbaar. Deze App is te downloaden in de daarvoor aanwezige store.

Waarom de App?

Met de huidige diensten van VoIP Telecom was het al mogelijk om gebeld te kunnen worden op je mobiele telefoon door middel van doorschakeling. Hierdoor ben je altijd optimaal bereikbaar en mis je nooit een gesprek, want het doorverbinden kan zelfs naar meerdere telefoonnummers en mobiele telefoons tegelijkertijd! Met de VoIP Telecom App kan je ook uitbellen met het zakelijke nummer via je mobiele telefoon.

 

De werking

 

Eerste gebruik

Bellen met de App is eenvoudig. Wanneer je deze gratis app download, log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord van mijn.voiptelecom.nl. Vervolgens voer je je eigen mobiele telefoonnummer in en accepteer je bij de eerste keer van het opstarten de koppeling naar de contactenlijst van je mobiele telefoon.

Bellen via de app

Bellen via de app gaat makkelijk! Je kunt namelijk via de app bij je eigen contacten (een kwestie van aanklikken en bellen). Ook kijkt de app naar de recente nummers die je hebt gebeld met het vaste toestel van kantoor of werk. Uiteraard kan je ook zelf een gewenst telefoonnummer intoetsen en bellen.

Nog vragen?

Zijn er na het lezen nog vragen, of kunnen wij met je meedenken over jouw situatie?

Direct gebeld worden