VoIP Telecom App

Bellen met je eigen zakelijke nummer vanaf een smartphone

De VoIP Telecom App geeft jou de mogelijkheid om uit te bellen met je zakelijke nummer via je mobiele telefoon. Deze App is voor Android en iOs beschikbaar. De App is te downloaden in de aanwezige (app)store.

Waarom de App?

Met de huidige diensten van VoIP Telecom was het al mogelijk om gebeld te kunnen worden op je mobiele telefoon door middel van doorschakeling. Hierdoor ben je altijd optimaal bereikbaar en mis je nooit een gesprek, het doorverbinden kan zelfs naar meerdere telefoonnummers en mobiele telefoons tegelijkertijd. Met de VoIP Telecom App kan je ook uitbellen met het zakelijke nummer via je mobiele telefoon.

De werking

Eerste gebruik

Bellen met de App is eenvoudig en flexibel. Wanneer deze gratis App is gedownload log je in met een gebruikersnaam en wachtwoord van mijn.voiptelecom.nl. Vervolgens voer je je eigen mobiele telefoonnummer in, en accepteer je bij de eerste keer van het opstarten toegang tot contactenlijst van je mobiele telefoon.

Bellen via de app

Bellen gaat erg eenvoudig! Je kunt namelijk via de App je eigen contacten aanklikken en bellen! (met je zakelijke telefoonnummer) Ook kijkt de App naar de recente telefoonnummers die je hebt gebeld of gebeld hebben, naar kantoor. Uiteraard kan je ook zelf een gewenst telefoonnummer intoetsen en bellen.

Nog vragen?

Zijn er na het lezen nog vragen, of kunnen wij met je meedenken over jouw situatie?

Direct gebeld worden