Wat is een VoIP – SIP trunk?

Wil je een eigen centrale op locatie hebben of gebruiken? Dan is een VoIP – SIP geschikt voor jouw bedrijf.

De werking van een VoIP Trunk is exact hetzelfde als een SIP Trunk. De VoIP Trunk registreert jouw telefoniecentrale op locatie met onze VoIP Servers. Hierdoor vindt herkenning plaats en kan je ermee bellen.

Offerte met één werkdag!

Wil je meer weten over VoIP Trunking of centrales? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen!

Contactgegevens VoIP Telecom

Is elke centrale geschikt?

Bijna elke VoIP centrale is te gebruiken met VoIP Telecom. De koppeling die gemaakt wordt voor de centrale kan ieder gewenst aantal inkomende/uitgaande lijnen hebben. Ook zijn er opensource centrales zoals Asterisk, Elastix en Tribox die hier veel voor worden gekozen.

Verschil tussen Hosted VoIP en een trunk

Voor Hosted VoIP heb je geen eigen centrale op locatie nodig, bij een VoIP Trunk wel. Elk toestel beschikt bij Hosted VoIP over een VoIP Account die verbinding maakt met VoIP Telecom zonder tussenliggende telefooncentrales. Een VoIP Trunk koppelt de centrale op locatie aan VoIP Telecom. Aan deze centrale op locatie zijn meerdere toestellen gekoppeld. Hier is maar één trunk voor nodig.

 

Gelijktijdige gesprekken ‘Aantal lijnen’

Een VoIP Trunk bestaat standaard uit twee lijnen. Een trunk kan je altijd uitbreiden, zelfs naar een oneindig aantal lijnen. Telefoonnummers of nummerblokken worden gekoppeld aan de trunk. VoIP Telecom levert ook nieuwe nummers en nummerblokken door heel Nederland en in het buitenland!

 

Nog vragen?

Wij denken graag mee over jouw situatie!