Voordelen van VoIP Telecom

1

Zelf het roer in handen

Bij VoIP Telecom kun je makkelijk jouw telefonie beheren. In ons online paneel pas je eenvoudig jouw instellingen aan.


2

Kostenbesparend

Naast zeer voordelige tarieven betaal je bij VoIP Telecom alleen voor wat je echt nodig hebt. Hierdoor kun je fors besparen.


3

Bereikbaarheid

Wij bieden optimale en professionele bereikbaarheid voor jouw bedrijf. Wij regelen de gehele telefonie tot in de puntjes.


4

Flexibel

Wanneer je op een andere locatie bent, hoeft er niets omgeschakeld te worden door een netwerkbeheerder en hoef je zelf geen moeilijke instellingen aan te passen. Dit maakt bijvoorbeeld een verhuizing erg eenvoudig.


6

Locatie-onafhankelijk

Het VoIP platform biedt de mogelijkheid om locatie-onafhankelijk te bellen. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt. Sluit je toestel aan en er kan gebeld worden! Ideaal voor flexwerken, zakenreizen, verhuizingen en meerdere vestigingen!


7

Capaciteit

Meerdere telefoongesprekken tegelijkertijd over één VoIP (telefoon) lijn. Het is nagenoeg onbeperkt. Jouw telecomomgeving zal hierdoor nooit de beperkende factor zijn bij bedrijfsgroei.


8

Koppelen aan CRM

Bedrijven gebruiken vaak een CRM-systeem. VoIP Telecom maakt het mogelijk dat de klantgegevens van een beller automatisch worden geopend in het CRM-systeem. Hoe fijn is dat?


9

VoIP heeft de toekomst

VoIP-telefonie: het is de toekomst! Steeds meer bedrijven stappen over. Is jouw situatie geschikt voor een professionele VoIP-oplossing, gaat je bedrijf verhuizen of ben je op zoek naar een nieuwe telecomoplossing? Grijp je kans: VoIP-telefonie is de verstandigste keuze.


Vrijblijvende offerte aanvragen!

Ontdek welke voordelen jouw bedrijf kan behalen!