VoIP Telecom in één minuut

beltoetsen

Het belangrijkste onderdeel is het telefoonnummer

We beginnen bij het begin

Het telefoonnummer voor een bestaand bedrijf is ontzettend belangrijk. Het is in de meeste gevallen onderdeel van een inkomstenbron. Hierdoor is het fijn dat jouw telefoonnummer altijd online is. Heb je meerdere telefoonnummers, landelijke nummers of internationaal? Alles is bij ons mogelijk. Ben je een nieuw startend bedrijf en heb je een telefoonnummer nodig? Kies er dan zelf één of meerdere uit. Wil je jouw telefoonnummer verhuizen van bijvoorbeeld KPN naar VoIP Telecom dan kan dit binnen 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat jouw telefoonnummer niet uit de lucht is maar altijd bereikbaar blijft.

Meer over telefoonnummers >Betaal alleen voor wat je gebruikt

Online telefooncentrale
in de Cloud

Je huidige telefoon op kantoor wordt dom gehouden door de telefooncentrale. Deze is ouderwets, duur en gebruiksonvriendelijk. De oplossing? VoIP Telecom. De online telefooncentrale is gemaakt voor ondernemers. Bespreek samen met ons en kies uit de meer dan 50 functies en opties die wij door blijven ontwikkelen die belangrijk zijn voor jou bedrijf. Hierdoor betaal je echt wat nodig is en dus nooit te veel. Al deze functies en opties noemen wij modules, kijk je hieronder even mee?

modules

Bekijk al onze functies en opties

Modules, nu beschikbaar voor jouw bedrijf

Professioneel, veilig, flexibel, efficiënt en optimaal bereikbaar zijn? Met onze modules maken wij dit stuk voor stuk mogelijk. De meest gebruikte modules hebben wij alvast hiernaast klaargezet deze ken je vast al wel. Ben je benieuwd welke er nog meer zijn? Oja, standaard krijgt elke klant bij het gebruik van een telefoonnummer en een toestel of een Mobiele app account meer dan 20 gratis functies en opties die het ondernemen met onze telefooncentrale het een stuk gemakkelijker maakt.

Bekijk alle mogelijkheden >

Flexibel bereikbaar waar, wanneer en of jij dat wilt.

Mobiele Vialer App voor iOS en Android

De mobiele app is de vervanger van het zakelijke aangeschafte mobiele telefoontoestel, dit hoeft niet meer. Via deze app kunnen medewerkers hun beschikbaarheid beheren. Bellen of gebeld worden met het zakelijk telefoonnummer is op meerdere manieren mogelijk. Hoe efficiënt en kostenbesparend kan dit voor jou bedrijf zijn?

Bekijk alle mogelijkheden >

Als bedrijf wil je het goed geregeld hebben, geen gedoe.

Oplevering van onze diensten

Wij komen bij jou op locatie onze diensten volledig opleveren op locatie. Bespreken samen wat het nieuwe telefoniesysteem moet doen wanneer er een klant belt. Dit allemaal op de situatie en behoefte van jouw bedrijf. De medewerkers krijgen een instructie hoe de nieuwe situatie werkt zodat ze daarna gelijk weer verder kunnen met hun werkzaamheden.

Ben je zelf handig genoeg en kom je er wel uit? Dan sturen wij de toestellen gebruiksklaar naar je toe. Het nieuwe telefoniesysteem kan je zelf eenvoudig online beheren. Kom je er niet uit? Dan zitten wij klaar om je te helpen met het instellen van jouw nieuwe oplossing.

Meer weten?

Benieuwd naar de diensten van VoIP Telecom? Wij denken graag mee over de beste telefonie voor jouw organisatie. We zijn dol op bellen en zijn bereikbaar op 038 20 22 500