Internationale nummers in 50 landen!

Overal bereikbaar

VoIP Telecom biedt internationale nummers in meer dan 50 landen! Wordt er een vestiging in het buitenland opgericht? Dan kun je de telefonie bij VoIP Telecom in Nederland simpel regelen.

Hierdoor heb je de vrijheid om je telefonie onder te brengen bij een Nederlandse aanbieder die je kent en vertrouwt, terwijl je klanten de lokale gesprekskosten betalen in plaats van internationale tarieven. Wel zo klantvriendelijk en vanaf nu heel makkelijk.

Regionale internationale nummers

Binnen Nederland hebben we 088- en 085 nummers. Dit zijn nummers die regio onafhankelijk zijn. Dit soort nummers kent men ook in het buitenland. VoIP Telecom biedt bijvoorbeeld regionale nummers van België tot de VS en verder. Een duidelijk overzicht van de beste mogelijkheden en oplossingen voor jouw bedrijf met alle vestigingen?

Bereikbaar op afstand

Een internationaal nummer biedt veel voordelen voor bedrijven die ook internationale vestigingen hebben. Zo maakt het niet uit waar alle collega’s zich bevinden. Je kunt altijd en overal telefonische gesprekken starten en beantwoorden tegen dezelfde tarieven. Zelfs als jouw bedrijf tijdelijk verhuist dan blijven al je collega’s bereikbaar op het voor de klanten bekende nummer.

Overigens bellen alle vestigingen onderling gratis op het moment dat ze ondergebracht zijn bij VoIP Telecom. Hierdoor voorkom je gesprekskosten tussen de vestigingen onderling.

Landen waar wij regionale nummers kunnen leveren.

Staat het door jou gewenste land er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Deze lijst is aan verandering onderhevig.

Europa
België
Bulagrije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Georgië
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Kroatië
Letland

Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Slowakije
Slovenië
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Afrika
Zuid-Afrika

Azië
Bahrein
Hongkong
Israël
Japan
Singapore

Oceanië
Australië
Nieuw-Zeeland

Noord-Amerika
Canada
Dominicaanse Replubliek
El Salvador
Mexico
Panama
Puerto Rico
Verenigde Staten

Zuid-Amerika
Argentinië
Brazilië
Chili
Peru

Meer weten?

Benieuwd naar de diensten van VoIP Telecom? Wij denken graag mee over de beste telefonie voor jouw organisatie. We zijn dol op bellen en zijn bereikbaar op 038 20 22 500