internationale tarieven

085- en 088-nummers

Werk je als bedrijf landelijk en niet regiogebonden? Dan kies je voor een 085 of een 088 nummerblok. Deze telefoonnummers zijn niet verbonden aan een specifieke regio. Dit is prettig voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende regio’s en/of doelgroepen die verspreid zijn over heel Nederland.

Wanneer je overstapt kan ook jij gewoon je telefoonnummer mee nemen, wij zorgen voor de verhuizing en overstap op het moment wanneer jij dat wilt! Het maakt niet uit bij welke provider je zit, alle vaste telefoonnummers van Nederland kunnen wij verhuizen, dit is geen enkel probleem.

Meer informatie over een 085- of een 088-nummer? Bijvoorbeeld over het verhuizen hiervan of het aanschaffen? Het kan supersnel geregeld worden, misschien ben je vandaag al wel voorzien en bereikbaar!

  • Als bedrijf met meerdere locaties binnen Nederland, bel je met een 085 nummer als één bedrijf naar buiten.
  • Servicedesk of klantenservice kan je zonder problemen uitvoeren vanuit meerdere vestigingen en locaties.
  • Verhuizing? Dan blijft het telefoonnnummer hetzelfde, en kan je die overal gewoon gebruiken.
  • Met een nummerblok geef je elke medewerker of afdeling eenvoudig een direct eigen nummer en maak je het bedrijf beter bereikbaar.
  • 085 nummers zijn bij ons ook per stuk af te nemen.

Meer weten?

Benieuwd naar de diensten van VoIP Telecom? Wij denken graag mee over de beste telefonie voor jouw organisatie. We zijn dol op bellen en zijn bereikbaar op 038 20 22 500